TengerCake csapat

Szeretettel köszöntünk

a TengerCake Desszertsuli nevében, amelyet két lelkes és szakképzett cukrász (Ibolya és Marianna) alapított, 2017-ben.

A célunk az volt, hogy a Budapesten már elterjedt, de Debrecenből még hiányzó desszertsuliban megismertessük az érdeklődőket az aktuális trendeknek megfelelő desszertek készítésével, változatos díszítési technikákkal. Az eredeti szakmánk távol áll a cukrászattól (egy szociológus és egy grafikus talált magának új hivatást), de egy véletlennek köszönhetően egy iskolapadba kerültünk és a cukrász végzettségünk megszerzését követően összefogtunk, hogy létrehozzuk ezt a Debrecenben egyedülálló vállalkozást.

Szeretnénk, ha a nálunk eltöltött időt hasznosnak találnád, de azt is fontosnak tartjuk, hogy jól érezd itt magad, és sikerélményekkel távozz, de csak a következő kurzusig! Mert visszavárunk!

És mivel olyan szerencsések vagyunk, hogy Betti, a harmadik munkatársunk szakképzett gyermekgondozó, bölcsődei és óvodai gyakorlattal a háta mögött, a gyerekeket is várjuk foglalkozásokkal, rendezvényekkel. A csapat negyedik tagja, Klári pedig fontos és értékes háttérmunkával támogat minket, ha adminisztrációról vagy bárminek az összeszereléséről van szó.