Francia eredetű édes finomság a legváltozatosabb színekben, könnyen elkészíthető, ízletes krémekkel töltve. Az általunk készített macaronoknak olasz meringue az alapja, az ebből elkészített héjakat az aktuális évszaknak megfelelő ganache-al vagy krémekkel töltjük meg. Galéria
A kekszeket közösen nyújtjuk, formázzuk, sütjük, majd a gyerekek színes fondant masszából forma kiszúrók segítségével készítenek díszítést a kisült süteményekre. Galéria
Cupcake készítése a tészta kikeverésétől a sütésen át a díszítésig. A kurzuson a selymes állagú rendkívül finom olasz vajkrémet is megtanulhatjátok, melyet különböző díszítő csövekkel viszünk fel a kicsi sütikre. Galéria
Színes fondantból kiszúrt állatkákat, virágokat és egyéb formákat készíthetnek el nálunk a gyerekek, majd ezeket ragaszthatják fel a különböző formájú kekszekre. Galéria
Margaréta csokor készítése, bimbóval, levéllel. Az elkészült virágokból egy kompozíciót is összeállítunk, amelyek később akár asztali díszként is funkcionálhatnak. Galéria
A manapság igen divatos tükörfényes bevonat készítése, amelyet többféle természetes színezékkel színezünk. A kész tortácskákat könnyen elkészíthető, mutatós, egyszerű díszítéssel dobjuk fel. Galéria
Formázó eszköz nélkül, kézzel készített, aprólékosan kidolgozott, könnyen elkészíthető, bájos állatkák. Ezek a cuki figurák főként a kicsiknek szánt tortákon lehetnek édes meglepetések. Galéria
Félig nyitott virágkehely és szirom készítése. A színes cukormasszából a képen látható gyönyörű és élethű tulipán készül el, amellyel tortadíszként elkápráztathatod barátaidat, családtagjaidat. Galéria